Folkhälsan Välfärd Ab

”Folkhälsan Välfärd Ab on mukana, koska meille on tärkeää löytää uusia ratkaisuja vanhusten hyvää arkea edistäviin palveluihin, riippumatta heidän asumismuodostaan ja terveydentilastaan. Tämä kilpailu on erinomainen mahdollisuus opiskelijoille nostaa esiin ratkaisuja, jotka eivät perustu totuttuihin malleihin vaan uudenlaiseen ajatteluun ja yhteistyöhön.”

Gun Eklund, toimitusjohtaja, Folkhälsan Välfärd Ab

Folkhälsan on vuodesta 1921 saakka toiminut yleishyödyllinen sosiaali- ja terveydenhoitoalan organisaatio, joka edistää ruotsinkielisten henkilöiden terveyttä ja elämänlaatua Suomessa. Folkhälsan edistää terveyttä yli sadassa paikallisyhdistyksessä, joissa on yhteensä yli 18 000 jäsentä, tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluita sekä harjoittaa laajaa tutkimustoimintaa. Folkhälsan Välfärd Ab on Folkhälsanin 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluita Etelä-Suomessa ja Pohjanmaalla.

Olemme 2000-luvulla panostaneet Folkhälsan-talojen verkoston rakentamiseen Suomen ruotsinkielisillä alueilla. Folkhälsan-taloissa yhdistyvät itsenäinen asuminen sekä asumisyksiköt, joissa on henkilökuntaa aina paikalla. Pidämme erityisen tärkeänä eri sukupolvien kohtaamista jokapäiväisessä elämässä, ja siksi Folkhälsan-taloissa on sekä vanhusten asumispalveluita että lapsille ja nuorille suunnattuja toimintoja kuten esimerkiksi päiväkoteja, musiikkikouluja tai vauvauintia. Lisäksi Folkhälsan-talot toimivat kokonaisvaltaisen terveyttä edistävän toiminnan kohtaamispaikkoina sekä asukkaille että muille kohderyhmille.

WWW.FOLKHALSAN.FI

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää