Hugo och Maria Winbergs stiftelse

Hugo och Maria Winbergs stiftelse on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävä on tarjota ruotsinkielistä hoitoa, hoivaa ja palveluja ikääntyneille ruotsinkielisille espoolaisille Tunabergin palveluasumisella sekä Tunaron hoivakodissa Espoossa.

Panostamme asukkaidemme hyvinvointiin, merkityksellisyyteen, mielekkyyteen, kunnioitukseen, turvallisuuteen sekä elämänlaatuun. Tapamme työskennellä on asukaskeskeinen ja lähestymme ihmistä kokonaisvaltaisesti, huomioiden kehon, mielen ja sielun.

Hugo och Maria Winbergs stiftelse kuuluu QSNA:an, koska katsomme hoidon, palvelun ja asumismuotojen kehittämisen olevan tärkeää erityisesti muisti- sekä ikääntymishoidossa. Haluamme tukea innovaatioita sekä tutkimus- ja kehittämisehdotuksia muisti- sekä ikääntymishoidossa.

Thea Kusénius, toiminnanjohtaja Hugo och Maria Winbergs stiftelse

Hugo och Maria Winbergs Stiftelse

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää