KAMPANJA

KILPAILU – VOITA LAHJAKORTTI!

MITEN HAET LAHJAKORTTIA?

Hae Queen Silvia Nursing Award-stipendiä viimeistään keskiviikkona 16. syyskuuta 2020, jotta voit osallistua 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.

Askel 1. Kirjaudu sisään osoitteessa qsna.awardsplatform.com (tai ”Hae nyt” painikkeen kautta)
Askel 2. Vastaa muutamaan kysymykseen sinusta ja taustastasi (n. 5 min)
Askel 3. Kerro ideastasi (tai ratkaisustasi), joka voi parantaa COVID-19-hoitoa vastaamalla 4 lyhyeen kysymykseen (noin 5-10 min)
Askel 4. Lähetä hakemuksesi viimeistään 16. syyskuuta – siinä kaikki!

Voit aloittaa hakemuksesi nyt ja täydentää sitä myöhemmin. Voit myös lähettää niin monta hakemusta kuin haluat saman hakuajan aikana (6. marraskuuta asti tänä vuonna). Luo vain uusi hakemus jokaiselle uudelle idealle tai ratkaisulle, jonka haluat jakaa.

Tästä voit lukea lisää tämän vuoden teemasta.

KUKA VOI HAKEA?

Sairaanhoitajat, kätilöt ja hoitoalan opiskelijat Suomesta. (Jos et ole sairaanhoitaja, kätilö tai hoitoalan opiskelija, muista nimetä kaveri, joka täyttää hakukriteerit!).

MITÄ VOIN VOITTAA?

Lahjakortin, jonka arvo on 50 euroa GoGift.se-sivustolla (lähetetty digitaalisesti sähköpostitse).

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailu järjestetään 11.-16. Syyskuuta 2020 osoitteessa qsna.awardsplatform.com. Onnekkaan voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Swedish Care International ja Queen Silvia Nursing Award Suomi. Osallistuaksesi sinun on oltava sairaanhoitaja, kätilö tai hoitotyön opiskelija, vähintään 18-vuotias ja asua virallisesti Suomessa. Hakemus on täytettävä ja toimitettava viimeistään 16. syyskuuta 2020 kello 00.01 (nimityksiä ei oteta vastaan kilpailussa tämän kampanjakauden aikana). Palkinto on 50 euron arvoinen GoGift-lahjakortti, joka lähetetään digitaalisesti voittajalle. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse viimeistään 20. syyskuuta 2020. Jos voittaja ei vastaa viestiin ennen 1. lokakuuta, lahjakortti siirtyy uudelle kilpailujaksolle myöhemmäksi ajankohdaksi.

Kilpailua johtaa Swedish Care International, eivätkä työntekijät tai heidän sukulaisensa voi osallistua kilpailuun. Swedish Care International pidättää oikeuden poistaa kilpailusta sellaiset hakemukset, jotka katsotaan virheellisiksi tai sääntöjen vastaisiksi. Lähetettyjä tietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan kilpailun ja stipendiajan sitoutumisen täyttämiseen (ja markkinointitarkoituksiin), mutta tiedot voidaan poistaa milloin tahansa ottamalla yhteyttä järjestäjään osoitteessa info@sci.se

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää