Studiedagar på Åland med Sjuksköterskeföreningen i Finland

Såhär i slutet på mitt år som stipendiat blev jag inbjuden till Sjuksköterskeföreningens studiedagar på Åland. Dagarna bestod av många intressanta föreläsningar. Teman för båda dagarna var ansikten i vården, vilket jag tyckte var ett mycket intressant tema. Jag fick ta del av allt som var på programmet under dagarna. Vi firade även Ålands sjuksköterskeföreningen som fyllde 75 år med en kvällsfest i Alandica. Årets sjuksköterska delades ut och många andra fina priser tilldelades under kvällen. Följande dag fortsatte föreläsningarna och även jag höll min föreläsning om mitt år som stipendiat. Jag träffade många intressanta människor och lärde mig mycket nytt. Om jag får chansen kommer jag nog igen att delta i sjuksköterskeföreningens studiedagar.

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää