Color4Care

4 toukokuun, 2018
Kommentit pois päältä artikkelissa Color4Care

Color4care:n/Vårdvaskan-yrityksen perustivat Sofi & Phillip Miller vuonna 2011.

Opiskellessaan sairaanhoitajaksi Sofi näki, kuinka muiden koulutusohjelmien opiskelijoilla oli laukkuja, jotka kertoivat heidän opiskelemastaan alasta. Yksi heistä oli Phillip, joka opiskeli poliisiksi ja jolla oli laukku poliisin logolla. Laukku osoitti, minkä ammatin hän oli valinnut. Tämä loi yhteisöllisyyttä että ammattiylpeyttä jo opintojen sekä harjoittelun aikana. Samankaltaista ei kuitenkaan hoitotyön opiskelijoilla ollut, ja samaan aikaan Sofille alkoi myös selvitä, kuinka raskasta hoitoalan työ on. Tämän seurauksena he perustivat yhdessä yrityksen, jonka tarkoituksena on tuoda hyvinvointia terveydenhuoltoalalla työskenteleville laadukkaiden sekä positiivisten tuotteiden kautta. Kaikki alkoi hoitolaukusta, joka nopeasti laajeni nykypäiväiseen valikoimaamme.

Tarkoituksenamme on tarjota laadukkaita työvaatteita ja välineitä, jotka lisäävät mukavuutta töissä ja tuovat väriä ja iloa muuten niin harmaaseen sairaalaympäristöön. Tuotteemme auttavat asiakkaita psykologisesti hoitotyössä tuoden väriä harmaaseen ja surulliseen arkeen ja antavat työasuun persooonallista vivahdetta.

Color4caren avainsanat ovat Ilo, Väri ja Huolenpito.

WWW.COLOR4CARE.FI

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää