Forum for Elderly Care

Forum for Elderly Care on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea tulevaisuuden vanhustenhoidon kehittämistä Ruotsissa ja ulkomailla. Forum for Elderly Care perustettiin kiinnittämään huomiota väestön ikääntymiseen, mikä on merkittävä tulevaisuuden haaste niin Ruotsissa kuin kansainvälisestikin. Foorumi käynnistää ja toteuttaa hankkeita ja toimia sekä tuo julkisia ja yksityisiä toimijoita yhteen uusien ratkaisujen kehittämiseksi kestävää tulevaisuuden yhteiskuntaa silmälläpitäen.

Please click here to learn more about Forum For Elderly Care.

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää