Finalisti Noora Sampio: Uskalla ja ole avoimin mielin

Noora Sampio Metropolia Ammattikorkeakoulusta ylsi vuonna 2014 Queen Silvia Nursing Award -finalistiksi. Pian sairaanhoitajaksi valmistuva Noora vastasi haastattelukysymyksiimme seuraavasti:

Hieman itsestäni:

Olen Noora Sampio, 22-vuotias sairaanhoidon opiskelija. Opiskelen viimeistä lukukauttani Helsingin Metropoliassa kansainvälisellä linjalla. Asun avomieheni ja pienen koiranpennun kanssa Espoossa.

Hieman ideastani:

Ideana oli parantaa kotihoidon ja kotihoidon asiakkaiden omaisten välistä kommunikaatiota puhelin-/tablettiapplikaation avulla ja saada tiedonkulku nopeammaksi, sujuvammaksi ja ajankohtaisemmaksi osapuolien välillä

Miksi hain stipendiä?

Olin omakohtaisesti kokenut ongelmia kotihoidon ja omaisten välisessä kommunikaatiossa ja halusin jotenkin yrittää saada parempaa käytäntöä tai ratkaisua aikaiseksi. Koulussamme järjestettiin innovaatioprojekti, jonka ohjaajalle esitin ideani ja hän kannusti minua osallistumaan kilpailuun.

Miksi haluan työskennellä terveydenhuollossa/sairaanhoitajana?

Olen aina kokenut tarvetta olla avuksi muille ihmisille. Kukaan suvustani ei tietääkseni uravalintani aikaan ollut tekemisissä tämän alan kanssa, joten en ole varma mistä ajatus sairaanhoitajan urasta nousi, mutta koen että valitsin oikein ja saan auttaa ja olla muille tukena.

Vinkkini tuleville kilpailijoille:

Ole oma itsesi. Uskalla ja ole avoimin mielin. Pienikin asia voi kasvaa isoksi avuksi.

 

Haluatko lukea enemmän Nooran ideasta? Tutustu ideakirjaamme!

Sinustako seuraava Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatti? Lue hakuohjeet ja lähetä ideasi!

_MG_5339

Kuningatar Silvia ja Noora Sampio Ruotsin suurlähetystössä 20.2.2015. Kuva: Jonas Järnström/Folkhälsan

 

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää