Haastattelussa Ellen Ahlström

Vuonna 2014 Ellen Ahlström oli yksi kuudesta Queen Silvia Nursing Award -finalistista Suomessa. Arcadassa opiskeleva Ellen kertoo seuraavassa itsestään ja ideastaan. Ellenin ideaan voit tutustua myös julkaisussamme, johon on koottu edellisvuosien ideoiden parhaimmisto. Julkaisuun pääset tästä.

Kerro hieman itsestäsi!

Olen Ellen Ahlström, 25 vuotta. Opiskelen ensihoitajaksi Arcadassa Helsingissä. Rakastan urheilua ja pelaan jalkapalloa vapaa-ajallani.

 Kerro ideastasi.

Ideani koski avustajan varaamista koskevaa järjestelmää. Internetissä toimivan palvelun kautta vanhukset tai henkilöt, joilla on joitakin erityistarpeita, voisivat helposti ja nopeasti saada avustajan. Avustaja ja asiakas voisivat sitten päästä pitkäkestoisempaan kontaktiin toistensa kanssa.

Miksi hait Queen Silvia Nursing Award -stipendiä?

Alun perin siksi, että yrittäjyyden opettajani kannusti minua osallistumaan ehdotuksella, jonka olin nopeasti keksinyt tunnilla luokkatoverini kanssa. Idea kasvoi ja yritin perehtyä siihen kunnolla, jotta voisin myös oppia jotain.

Miksi haluat työskennellä sairaanhoitajana/terveydenhuollossa?

Haluan työskennellä terveydenhoitoalalla tietysti voidakseni auttaakseni ihmisiä. Ja ensihoidossa siksi, että pidän haasteista ja tehtävistä, jotka vaativat ongelmanratkaisutaitoja ja sekä henkistä että psyykkistä vahvuutta.

Mitä neuvoja antaisit opiskelijoille, jotka aikovat hakea stipendiä tänä vuonna?

Anna mennä, se on sen arvoista. Kukaan ei menetä mitään, jos jaat ideasi eikä ole olemassa huonoja ideoita. Pieni idea voi kasvaa myöhemmin todella menestyksekkääksi!

 

Onko sinullakin hyvä idea – tai useampia – vanhustenhoidon tai vanhusten käyttämien palveluiden kehittämiseksi? Hae stipendiä!

Arcada

Kuva: Valtteri Kantanen / Arcada

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää