Näin haet Queen Silvia Nursing Award -stipendiä

Matkasi Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatiksi alkaa tästä

Queen Silvia Nursing Award 2018 haku on nyt päättynyt

Queen Silvia Nursing Award -stipendin päämääränä on luoda edellytyksiä vanhustenhoidon ja vanhusten käyttämien sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiselle. Tehtävänäsi on luoda uusi idea tai innovaatio, joka edistää tämän päämäärän saavuttamista.

Kun olet lähettänyt ideasi, pääset lukemaan ja arvioimaan toisten lähettämiä ehdotuksia. Vertaisarviointiin osallistuminen kannattaa, sillä aktiivisimpia osallistuja palkitaan säännöllisesti. Huomaathan, että finalistit ja stipendiaatin valitsee kuitenkin tuomaristo.

NÄIN HAKUPROSESSI ETENEE:

1. Rekisteröidy hakuportaaliin.

2. Laadi idea, jolla haet stipendiä.

3. Ideasi menestyy todennäköisemmin, kun olet pohtinut sitä huolellisesti. Ennen kuin lähetät ideasi, mieti siis vielä seuraavia seikkoja:

 • Mihin ongelmaan ideasi vastaa?
 • Oletko keksinyt ongelmaan uuden ja innovatiivisen ratkaisun?
 • Soveltuuko ideasi Queen Silvia Nursing Award -stipendin hakemiseen?
 • Onko ideasi toteuttamiskelpoinen?
 • Eihän ideasi ole pelkkä mielipide tai ajatus?

4. Arvioi ja kommentoi toisten lähettämiä ideoita ja kutsu ystäviäsikin osallistumaan. Voit itsekin lähettää useampia ideoita. Saat pisteitä kaikista aktiviteeteista, ja palkitsemme eniten pisteitä keränneitä osallistujia säännöllisesti. Ideoiden lähettäminen ja arviointi tapahtuu anonyymisti.

5. Hakuajan ja arvioinnin päätyttyä tuomaristo valitsee parhaat ideat. Niiden lähettäjät kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun, jonka jälkeen tuomaristo valitsee stipendiaatin.

6. Uuden stipendiaatin nimi julkistetaan 23.12.2017.

7. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään keväällä 2018.

8. Stipendiaattivuosi 2018: tutustumista kiinnostaviin organisaatioihin, mielenkiintoisia tapaamisia ja erilaisia tapahtumia.

LUE VIELÄ PIKAVINKKIMME!

 

Stipendiä voivat hakea kaikki suomalaisissa ammattikorkeakouluissa sairaanhoitajaksi opiskelevat. Ideoita voivat lähettää vain yksittäiset opiskelijat, eivät ryhmät. Lähetettyäsi ideasi immateriaalioikeudet siihen pysyvät sinulla.

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää