Näin haet Queen Silvia Nursing Award -stipendiä

Matkasi Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatiksi alkaa tästä

Stipendi myönnetään vuosittain sairaanhoitajaopiskelijalle tai sairaanhoitajalle Suomessa.

Tämän vuoden pandemia on pakottanut meidät kohtaamaan terveydenhuollon todelliset kasvot ja tunnistamaan kansainvälisen terveydenhuollon tilan ja ammattilaiset, jotka sitoutuvat päivä toisensa jälkeen hoitotyön laatuun. Tämän hoitoalan kriisin takia stipendin 2020-painos keskittyy COVID-19-ideoihin ja -ratkaisuihin.

Kuka saa hakea

Työssäkäyvät sairaanhoitajat ja hoitoalan opiskelijat.

Miksi ja miten

Projektin tarkoituksena on parantaa COVID-19-viruksen hoitoa, sekä uudistaa hoitoalaa ainutlaatuisen ja kansainvälisen verkoston avulla. Voittaja saa 6 000 euron rahapalkinnon sekä mahdollisuuden yksilöllisesti räätälöitävään harjoittelujaksoon (5 päivää, joustava). 

Hakuaika 1.9. – 13.11.2020. Haku on päättynyt!

Askel 1: Luo profiilisi (1 min)
Askel 2: Mieti millä idealla voit parantaa hoitoalaa
Askel 3: Vastaa 4 kysymykseen ideastasi (5-10 min)
Askel 4: Lähetä hakemuksesi
Askel 5: Valmis!

Ensimmäisen valintakierroksen jälkeen (marraskuussa) ) tuomaristo käy läpi kaikki hakemukset, täyttävätkö ne kilpailuehdot. Stipendin saaja julkistetaan 23. joulukuuta ja kuningatar Silvia luovuttaa voittajalle palkinnon keväällä 2021 Tukholmassa järjestettävässä tilaisuudessa (paikan päällä, tai virtuaalisesti).

Muista, mikään idea ei ole liian pieni! Voit lähettää useita ideoita saman hakujakson aikana.

Uutta! Tänä vuonna nimityksiä otetaan vastaan, joten muista kertoa meille ystävästä, jolla on mielestäsi hyvä idea tai ratkaisu COVID-19-pandemian tai vanhustenhoidon parantamiseksi!

Jos sinulla on kysymyksiä, tutustu yleisiin kysymyksiimme ja vastauksiimme tästä tai lähetä meille sähköpostia osoitteessa info@queensilvianursingaward.fi

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää