Harjoittelukokemuksia: Sjuksköterskeföreningen i Finland

Moi !

Ehkä parasta QSNA-voitossa on se, että pääsee tutustumaan niin moniin eri ihmisiin ja pääsee osaksi jänniä projekteja. Keväällä minut oli kutsuttu Sjuksköterskeföreningen i Finland -yhdistyksen toimistolle ja tavoitteena oli kuvata lyhyehkö video, jossa tavallisilta kaduntallaajilta pyydetään halua viestittää kiitokset sairaanhoitajille ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajapäivän kunniaksi 12.5. Ajattelin, että mikäpä ettei ja kuulostaa hauskalta !

Päivä aloitettiin kahvittelulla ja aamupalalla Helsingissä ja samalla pääsin tutustumaan Sjuksköterskeföreningenin toimintaan. Kyseessä on Sairaanhoitajaliiton tapaan hyvin perinteinen ja iäkäs järjestö, lähes 120 vuotta ! Seinillä oli entisten puheenjohtajien kuvia, joihin lukeutui muuan Sophie Mannerheim. Järjestön jäsenmäärä on 4000 ihmistä ja se pyörii pelkästään vapaaehtoispohjalta sekä kahden täysipäiväisen työntekijän voimin, mikä yllätti minut.

Itse videon kuvaaminen oli hauskaa puuhaa. Sää suosi ja ihmiset olivat iloisia ja saimme videon melko nopeasti kasaan ja editoitua. Oli mukava huomata, että työtämme arvostetaan.

Onneksi olkoon me kaikki tulevat ja jo valmistuneet sairaanhoitajat!

 

Lisätietoa:

Sjuksköterskeföreningen i Finland Rf: sffi.fi

Kirjoituksessa mainittu video SFF:n Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/sjukskoterskeforeningen/videos

 

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää