Kuvaukset Tukholmassa

Moi!

Stipendiaatin seikkailut jatkuvat. Nytpä matka veikin sellaiseen seikkailuun, jota en osannut odottaa ihan näin alkuun. 10.2. reissu Tukholmaan, jossa itse kuningatar Silvia olisi läsnä!  Kyseisen tapahtuman tarkoituksena oli ottaa valokuvia yhdessä kuningattaren ja Ruotsin stipendiaatin Louise Axzellin kanssa.

Matkaan lähdettiin aamusta, tuleva tapaaminen jännitti sen verran, ettei kahvia tarvinnut juoda. Minulle oltiin kuitenkin kerrottu, että kuningatar on helposti lähestyttävä ja puhuu hyvää englantia. Ensivaikutelma olikin sellainen kuin häntä oli kuvailtu. Hän sai hermostuneet stipendiaatitkin rennoiksi eikä jännitys kestänyt kuin hetken. Sitten vain hymyilyä kameralle, lyhyt smalltalk ja matka jatkui kohti SCI:n toimistoa, jossa nauhoitettiin videohaastattelu. En käsitä, miksi sellainen jännittää niin erityisen paljon ja kaikki sanat, joita suusta pulpahti, olivat täyttä puuroa. Mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin (tosin en ole nähnyt lopputulosta) ja kävin vielä vierailulla Ruotsin stipendiaatin koululla Röda Korsets Högskolassa.

Alla päivän kuvasaldoa (kuvat Yanan Li):

_YN_8483

_YN_8498

_YN_8519

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää