top of page
Etsi

Elämä QSNA-voiton jälkeen: Puolivälin raportti Hanna Jokisen kanssa


Kuva: Yksityinen


Miten ensimmäinen puolisko vuotta 2024 on sujunut tähän mennessä? Onko tapahtunut jotakin erityistä?

Kevät 2024 on ollut hyvin kiireinen ja siihen on mahtunut paljon upeita asioita. Ensinnäkin QSNA-voitto ja sitä seuranneet mukavat tapahtumat verkossa ja livenä ovat opettaneet paljon! Rohkaistuin lähtemään uuteen työhön aivan erilaiseen toimenkuvaan, kotihoidon työnjärjestelyyn ja tuntuu että olen löytänyt työn jota haluaisin tehdä ihan pysyvästi! Olin kevään liittokokouksessa ehdolla ammattiliittoni SuPerin uudeksi varapuheenjohtajaksi, mutta en tullut valituksi. Oli kuitenkin hienoa kiertää jäsenilloissa Helsingistä Rovaniemelle ja tehdä kampanjaa määrätietoisesti ja hyvällä fiiliksellä.

Surua vuoteen on tuonut rakkaan appeni menehtyminen tammikuussa, mutta toisaalta se on hitsannut meidät omaiset entistäkin tiiviimmäksi joukoksi.

Mitä odotat tältä kesältä? Onko sinulla erityisiä suunnitelmia tai projekteja meneillään?

Uuden työn kanssa menee aika kuin siivillä ja melkein yllätyin että, lomani alkaa jo ihan pian. Lähdemme Kreikkaan saarihyppelemään puolisoni kanssa, odotan etenkin Kefalonian ja Ithakan saaria valtavasti. Aion levätä ja ladata taas salikorttini ja päästä kuntosali-harrastukseen takaisin kii. Aion käydä festareilla ja nauttia täysillä elämästä ja läheisistä ihmisistä.

Mitkä ovat odotuksesi syksylle? Onko jotain tavoitteita tai tapahtumia, joita odotat erityisesti?

Odotan ehdottomasti QSNA-vuoden huipentumaa Tukholmassa. Jännittää nyt jo aivan valtavasti. Syksyllä palaan takaisin omaan työhöni, mikäli ei käy niin suuri onnenpotku että saisin jäädä tänne työnjärjestelyyn! Syksylle toivoisin myös keksiväni jotain kivaa opiskeltavaa.


Miten uskot, että tämän vuoden kokemukset ja toiminnat vaikuttavat tulevaisuuteesi terveydenhuollossa?


Uskon, että olen saanut paljon lisää itseluottamusta ja uskallan rohkeasti tarttua uusiin ideoihin ja tilaisuuksiin. Haluaisin myös jatkaa aktiivista somettamista hoitoalasta ja esimerkiksi muistisairauksista.

Jatkan myös voittajaideani markkinointia ja edistämistä. Tiedostan että sen toteuttamiseen voi kulua pidemmän aikaa.

Kiitos, että halusit jakaa kokemuksesi Hanna, toivotamme sinulle mukavaa kesää!

 

Comments


bottom of page