top of page
Etsi

Karoliina Tiura, QSNA 2022 -voittaja lähihoitajien/lähihoitajaopiskelijoiden kategoriassa!


Kuva: Karoliina Tiny Dancer -sarjan maalaustensa edessä. Kuva on otettu viime kesänä hänen ensimmäisen yksityisnäyttelynsä yhteydessä.


Karoliina on ensimmäinen QSNA:n Suomessa voittanut lähihoitaja. Esitimme Karoliinalle muutaman kysymyksen tutustuaksemme häneen paremmin.


Kuka olet?


Olen Karoliina Tiura. 30 -vuotias kahden pojan äiti. Muutin Tampereelta Toijalaan muutama vuosi sitten, mutta työskentelen edelleen Tampereella Etelä-Hervannan kotihoidossa.

Perheeseeni kuuluu myös mieheni Lee sekä kolme koiraa. Perheemme on kaksikielinen, sillä mieheni on Englannista.


Harrastan vaeltamista kansallispuistoissa, musiikkia, maalaamista sekä vuodenaikojen mukaista ulkoliikuntaa. Rakastan pohjoisen luontoa ja pohjoisessa käynkin aina välillä ottamassa taukoa hektiseen arkeen.


Mikä sai sinut alun perin valitsemaan työn hoitoalalla?


Hoitoalalle suuntaaminen oli aikoinaan itsestäänselvyys. Olen ihmisläheinen ja huolehtiva ihminen. Paineen alla työskennellessäni olen parhaimmillani, joten hoitotyö tuntui luontevalta.


Voitko kertoa meille hieman lisää luomastasi muistelu- ja värityskirjasta - oliko jokin ratkaiseva hetki, joka sai sinut keksimään idean ja ryhtymään tuumasta toimeen sen kanssa?


Muistelu- ja värityskirjastani olin varma, että jollakin tapaa aion sen markkinoille saada. Nähdessäni QSNA -mainoksen, ajattelin, että nyt olisi oikea hetki kokeilla siipiä ideani kanssa. Ideani sai alkunsa muistihoitaja -koulutuksen aikana, jolloin huomasin asiakkaani piirrokset ovenkarmissa.


Karoliina, olet ensimmäinen QSNA:n voittanut lähihoitaja. Mitä odotat voittajavuodeltasi?


Odotukseni voittajavuodelle ovat korkealla. Tulen tapaamaan mielettömiä ihmisiä, oppimaan uutta, syventämään ammattitaitoani ja laajentamaan näkemyksiäni. Kirjani teko edistyy ja minulla on mahdollisuus laajentaa verkostojani. Toivon, että voittajavuosi tulee olemaan ponnahduslauta urani kehitykselle.


Kiitos, kun kerroit meille itsestäsi sekä tulevaisuuden ajatuksistasi!Comments


bottom of page