Kriisiapupalvelu terveydenhuollon ammattilaisille

Päivitetty: 20. heinäk.


Perustimme huhtikuussa 2020 terveydenhuollon ammattilaisille kohdennetun kriisiapupalvelun koronapandemian


aiheuttamaa henkisen tuen tarvetta vastaamaan. Huhtikuun aikana rakensimme sivuston, rekrytoimme ammattiauttajat (kriisiavun ammattilaiset, joilla on erityisosaaminen akuuttihoitotyön haasteisiin), rakensimme ajanvarausjärjestelmän ja asiakkaamme löysivät meidät heti laajan kansallisen jäsenistömme ja sosiaalisen median seuraajistomme avulla.


Olemme koronapandemian aikana järjestäneet useita kymmeniä tietoturvallisia videokeskustelutapaamisia henkisesti ja fyysisesti väsyneille terveydenhuollon ammattilaisille. Meille tulee jatkuvasti lisää asiakkaita ympäri Suomea ja palaute on ollut todella hyvää.


Palvelu tukee henkistä jaksamista terveydenhuoltotyössä koronaepidemian aikana ja sen jälkeen, kun hoitojonot ovat pitkät ja terveydenhuollon yksiköihin ja ammattilaisiin kohdistuvat paineet suuret. Iäkkäitä palvelumme hyödyntää välillisesti tukemalla henkisesti rasittuneita terveydenhuollon ammattilaisia työssään.

1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Muistisairauksiin ei ole näkyvillä parannuskeinoa, ja siksi innovaatiot ja ideat kaltaisiltanne hoitoalan lahjakkuuksilta ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan! Jos et ole varma, mitä lähettää, kokosimme j