top of page
Etsi

Queen Silvia Nursing Award 2023: Suomen sairaanhoitajien ja lähihoitajien opasMeillä on ilo esitellä uusi vuoden 2023 opas Suo messa jaettavaan Queen Silvia Nursing Award -palkintoon!


Tämä toimii pikaperehdytyksenä siihen, miten sinä – sairaanhoitaja, lähihoitaja tai näiden ammattien opiskelija – voit hakea mukaan tämän vuoden QSNA -kierrokselle!


Kaikkien hakemusten teemana on oltava ikääntyneiden tai muistisairaiden (esim. dementia- tai Alzheimer-diagnoosin saaneiden) hoidon laadun parantaminen.


Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ikäihmisiin tai muistisairauksiin erikoistunut hoitaja kisaan osallistuaksesi. Kilpailumme hakualustaa ei ole rajattu pelkästään ikääntyneiden hoidon parissa toimiviin sairaanhoitajiin ja lähihoitajiin, vaan Queen Silvia Nursing Award -palkinto on saatavilla kaikille Suomessa toimiville sairaanhoitajille ja lähihoitajille sekä sairaanhoitajaopiskelijoille ja lähihoitajaopiskelijoille, joiden tutkinnot ovat vielä kesken.


Kaikella innovaatiolla ja ideoinnilla on merkitystä.


Ansaitset saada äänesi kuulluksi.Yhteisömme ikääntyvät nopeasti, ja näkemyksiäsi tarvitaan muistisairaiden ja ikääntyneiden hoidon parantamiseen Suomessa.


Tutustu alta lisätietoihin siitä, miten juuri SINÄ voit hakea tämän vuoden Queen Silvia Nursing Award -palkintoa.


Onnea matkaan!Pikajohdanto Queen Silvia Nursing Award -palkintoonMikä ihmeen Queen Silvia Nursing Award?⁠

💠 #queensilvianursingaward #qsna on vuosittain jaettava palkinto, jolla juhlistetaan sekä korostetaan #sairaanhoitajien ja #lähihoitajien sekä näitä ammatteja opiskelevien ääniä.

💠 #hoitajalahjakkuudet voivat osallistua kisaan lähettämällä sähköisellä hakemuksella omat ideansa ja innovaationsa #ikääntyneiden ja #muistisairaiden hoidon parantamiseksi.


Vinkki! Pohdi seuraavia kysymyksiä:


💠 Haasteet ikäihmisten hoidossa: Mitkä ovat haasteita, joita vanha ikä ja muistin heikkeneminen tuovat potilaiden, heidän läheistensä sekä terveydenhuolto- ja sosiaalijärjestelmän arkeen?


💠 Omat havainnot: Mitä olet havainnut tai kokenut ikäihmisiä hoitaessasi?


💠 Opetukset ikääntymisestä: Ehkäpä olet oppinut jotain uutta ikääntymisestä hoitajan opinnoissasi?


💠 Parannusehdotukset: Millaisia parannuksia ehdottaisit paikkakuntasi ikääntyneiden ja muistisairaiden hoitoon?


💠 Ymmärrys potilaan tarpeista: Tiedätkö, että lähi- ja sairaanhoitajana sinulla on ainutlaatuinen pohja potilaan tarpeiden ymmärtämiselle?


💠 Hoitoparannuksia: Onko jokin erityinen tapa, jolla parantaisit ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoa, josta olisi hyötyä potilaalle, hänen läheisilleen ja sinulle hoitajana?Kuka voi hakea Queen Silvia Nursing Award -palkintoa?⁠⁠
💠 Hakemuksesi on perustuttava ideoihisi tai innovaatioihisi, joilla parantaisit #ikääntyneiden sekä #muistisairaiden hoitoa.

Vinkki! Sinun EI tarvitse olla muistisairauksiin erikoistunut tai juuri vanhustenhoidossa tai dementiahoidossa toimiva hoitaja Queen Silvia Nursing Award -kilpailuun osallistuaksesi.


Voit hakea hoitopalkintoa, jos olet ikääntyvien ja muistisairaiden hoidon parantamiseen ideoita tai innovaatioita omaava sairaanhoitaja, lähihoitaja tai näiden ammattien opiskelija!


Osallistuminen edellyttää vain, että olet sairaanhoitaja, lähihoitaja tai suorittamassa jommankumman ammatin tutkintoa.


Vinkki! Kokosimme listan aiemmin voittaneista hakemuksista. Klikkaa alla olevasta linkistä omaasi pientä lisäinspiraatiota!
Milloin voin hakea Queen Silvia Nursing Award -palkintoa?
💠 Haku aukeaa 1. syyskuuta, 2023.

💠 Voit hakea niin monta kertaa, kuin haluat, kunhan olet Suomessa toimiva sairaanhoitaja, sairaanhoitajaopiskelija, lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija.

💠 Hakemuksesi tulee keskittyä ideoihin tai innovaatioihin, joilla parantaisit #ikääntyneiden ja #muistisairaiden saamaa hoitoa.

💠 Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 1. marraskuuta, 2023, klo 23.59 Suomen aikaa.Mitä Queen Silvia Nursing Award 2023 -voittajat saavat?⁠💠 Kansainvälisiä verkostoitumis- ja oppimismahdollisuuksia verkoston sisällä

💠 Allekirjoitetun sertifikaatin hänen majesteetiltaan Ruotsin kuningatar Silvialta

💠 Kutsun suureen palkintotilaisuuteen Tukholman kuninkaanlinnassa

💠 6 000 euron rahapalkinnon

⁠⁠Kunhan olet #sairaanhoitaja, #sairaanhoitajaopiskelija, #lähihoitaja tai #lähihoitajaopiskelija ja sinulla on hienoja ideoita, joilla parantaa hoitoa, jota #ikääntyneet ja #muistisairaat saavat, olet 100 % tervetullut hakemaan kisaan niin monesti, kuin suinkin haluat! Mikään idea tai innovaatio ei ole liian pieni! 💜Onko kuningatar oikeasti palkinnossa osallisena? Mikä on kilpailun yhteys hänen majesteettiinsa ruotsin kuningatar silviaan?Kyllä; palkinto perustettiin syntymäpäivälahjana kunnioittamaan hänen majesteettinsa Ruotsin kuningatar Silvian pitkää historiaa muistisairaiden laadukkaamman hoidon puolestapuhujana. Hänen majesteettinsa tukee ilolla sairaanhoitajia ja hoitoalan ammattilaisia, jotka auttavat potilaita ja heidän läheisiään muistisairauden kivisellä polulla, jakaen QSNA-palkinnot joka vuosi kilpailun voittajille henkilökohtaisesti.


Aihe on henkilökohtainen hänen majesteetilleen, joka on puhunut avoimesti oman äitinsä muistisairaudesta. Alzheimerin taudille hänen majesteettinsa menetti myös veljensä syksyllä 2020.


Queen Silvia Nursing Awardin tavoitteena on rohkaista sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä ammattien opiskelijoita lisäämään tietoisuutta uusista ja edistyksellisistä ideoista, joista voisi löytyä apu yhteiskunnan kiireellisimpiin terveysongelmiin – etenkin ikääntyneiden ja muistisairaiden hoidossa. Sairaanhoitajapula sekä nopeasti ikääntyvä väestö asettavat nykyiset terveydenhuoltojärjestelmät kovan paineen alle.


Lähi- ja sairaanhoitajien työ on ollut valitettavan aliarvostettua etenkin vanhusten ja muistisairaiden hoidossa. Keskeinen rooli kaikilla terveydenhuollon osa-alueilla ei vieläkään ole taannut hoitajille heidän ansaitsemaansa arvostusta💙


Queen Silvia Nursing Award antaa sairaanhoitajille sekä lähihoitajille äänen, keskittäen huomion alan ammattilaisten luovuuteen sekä ongelmanratkaisukykyihin. Palkinto edistää terveen kilpailun kautta mullistavia, harkittuja ja kekseliäitä ideoita, mikä puolestaan vahvistaa alan koulutusta, ammatteja sekä lähi- ja sairaanhoitajien työmahdollisuuksia - samalla parantaen terveydenhuollon kapasiteettia ympäri maailman🌟

Kommentare


bottom of page