Puls & Träning

19 lokakuun, 2020
Kommentit pois päältä artikkelissa Puls & Träning

Puls & Träning -kuntosalit ovat arki- ja työkunnostaan huolehtiville aikuisille rakennettua kuntosaleja, joissa jokaista arvostetaan juuri sellaisena kuin on. Kuntosalit ovat avoinna joka päivä klo 5–23. Mukavat, rauhalliset ja siistit P&T-kuntoklubit ja niiden laadukkaat ja monipuoliset mutta helppokäyttöiset ja turvalliset kuntoilulaitteet täydentävät mukavasti arki- ja hyötyliikuntaa tai urheilusuoritukseen valmistautumista. Kun kauppakäynnin yhteydessä piipahtaa samalla omalla lähikuntosalilla myös toimintakyky ja kunto pysyvät kohdillaan ja mieli virkeänä – teitpä sitten esim. 15 min treenin tai kävit aamupäivällä varaamassasi hieronnassa.

Klubimuotoiset – vain jäsenille! P&T-kuntosalit löytyvät tällä hetkellä Helsingin Jätkäsaaresta, Pitäjänmäeltä, Latokartanosta, Suutarilasta ja Ullanlinnasta; Espoon Keilarannasta; Vantaan Kivistöstä; Tampereen Lielahdesta, Tampellasta ja Kalevasta sekä Hämeenkyröstä, Joensuusta ja Kuusankoskelta. P&T Keilarannasta löydät ryhmäliikunnan ja Cross Training -tilan lisäksi myös uima-altaan ja spa-osaston. Ota yhteyttä ja tarkista, onko työnantajasi sopinut P&T:n kanssa normaalia edullisemmasta jäsenmaksusta! Kysy esim. HUS-työntekijän perhe-edusta.

WWW.PULSOCHTRANING.FI

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää