Queen Silvia Nursing Award -stipendin haku avautuu jo 31.8.!

Sairaanhoitajaopiskelijoille suunnatun Queen Silvia Nursing Award -stipendin hakuportaali avautuu jo 31.8.2015! Suomessa palkinto jaetaan toisena vuotena peräkkäin; ruotsalaisopiskelijat voivat hakea stipendiä nyt kolmannen kerran. Stipendin takana on Swedish Care International, joka edistää hyvän vanhusten- ja dementiahoidon kehittämistä globaalisti. Stipendi perustettiin Ruotsissa vuonna 2013 70-vuotislahjaksi kuningatar Silvialle. Stipendin myöntämisen mahdollistavat sosiaali- ja terveydenhoitoalaa monipuolisesti edustavat yhteistyökumppanit.

”Olemme erittäin iloisia siitä, kuinka hyvin stipendi on otettu vastaan ja uskomme, että tänä vuonna opiskelijat lähettävät ennätysmäärän korkeatasoisia ideoita”, sanoo toimitusjohtaja Karin Lind-Mörnesten Swedish Care Internationalista.

Queen Silvia Nursing Award -stipendin tarkoitus on edistää innovatiivisia ja luovia ideoita vanhustenhoidon ja vanhusten käyttämien palveluiden kehittämiseksi. Stipendi on suunnattu sairaanhoitajaopiskelijoille, sillä sairaanhoitajat ovat avainasemassa tulevaisuuden hoidon kehittämisessä.

Vuonna 2014 Suomessa lanseerattu stipendi otettiin hyvin vastaan, sillä suomalaisopiskelijat lähettivät heti ensimmäisellä hakukerralla noin 300 ideaa vanhustenhoidon tai vanhusten käyttämien palveluiden kehittämiseksi. Parhaat viime vuonna lähetetyt ideat sekä Suomesta että Ruotsista kootaan sähköiseksi kirjaksi, joka julkaistaan syyskuussa.

_MG_5339

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää