Sairaanhoitajaliiton matkassa

Hellurei !

Kesä on saapunut ja kiireet alkavat hiljalleen hellittämään valmistumista kohden, onneksi.

Edellisestä blogikirjoituksesta on aikaa, mutta paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen. Olin elämäni ensimmäisillä Sairaanhoitajapäivillä Sairaanhoitajaliiton kutsumana. Olin aiemmin jo käynyt heidän toimistollaan ja yllätyin kun minulle kerrottiin, kuinka vanha Sairaanhoitajaliitto on! Oli mukavaa keskustella liiton roolista hoitajien työn kehittäjänä sekä etujen valvojana.

Mutta etujen valvomisen lisäksi tapahtumien järjestäminen onnistuu. Pakko sanoa, että hienon tapahtuman kertakaikkiaan olivat saaneet aikaiseksi. Paikalle oli saapunut lisäksi muun muassa Juha Rehula, joka piti Merja Meraston kanssa päivien avauspuheita.

Näytteilleasettajia oli hoitotyön monesta eri maailmasta ja uusimpien innovaatioiden äärellä pyöri ihmisiä suuria määriä. Mukavaa nähdä, että hoitotyön kehittäminen nähdään merkityksellisenä asiana. Lisäksi paikalle oli saapunut eri sairaanhoitopiirien rekryhenkilöitä ja koulut olivat myös hyvin edustettuina. Mukavaa, että kaikilla oli aikaa jäädä jutustelemaan ständeillä ja se että opiskelijan mielipide kiinnosti.

Itse suuren hallin esittelyjen lisäksi paikalle oli saapunut luennoitsijoita, jotka pitivät esitelmiään pitkin päivää. Itseäni kiinnosti muun muassa EKG:n tulkinta. Ainoa hankaluus oli, ettei ollut aikaa osallistua kaikille luennoille, koska niitä oli niin paljon! Aiheet oli valikoitu hyvin sillä tavalla, että kaikille oli jotakin; niin hoitotyön johtajille, työntekijöille kuin vasta alalle valmistuneillekin.

Toivottavasti pääsen mukaan joskus toistekin!

 

Sairaanhoitajaliitto

 

Sairaanhoitajaliitosta voit lukea lisää järjestön kotisivuilta.

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää