Sairaanhoitajaliitto

“Sairaanhoitajat ovat avainasemassa hyvän hoitotyön tekijöinä ja potilaan puolestapuhujina. Opiskelijat ovat huomisen sairaanhoitajia ja haluamme heidän osallistuvan oman ammattinsa ja työnsä kehittämiseen.”

Merja Merasto, puheenjohtaja, Sairaanhoitajaliitto

Suomen sairaanhoitajaliitto ry on sairaanhoitajien oma järjestö, joka tekee sairaanhoitajan työn arvoa näkyväksi. Järjestöömme kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina.

Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK) sekä näihin tutkintoihin opiskelevia. Toivotamme kaikki sairaanhoitajaksi opiskelevat mukaan toimintaamme. Sairaanhoitajaliiton opiskelijajäsenyys tukee ammatillisen yhteenkuuluvaisuuden tunnetta jo opiskelun aikana.

WWW.SAIRAANHOITAJALIITTO.FI

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää