SCA – Svenska Cellulosa Aktiebolaget

Helmikuun lopulla pääsin tutustumaan yhteen stipendin yritysyhteistyökumppaneista, SCA:han. SCA on ruotsalainen paperiyritys, jonka tuotteita ovat pääasiassa erilaiset hygieniatuotteet. Monet varmasti tietävät, jos mainitsen esimerkiksi Tenan tai Libressen!

Vietin muutaman päivän SCA Suomen toimistolla Espoossa ja lisäksi osallistuin heidän järjestämäänsä hoitajien inkontinenssikoulutukseen. Toimistopäivät alkoivat yhdeksältä ja niiden aikana sain paitsi kattavan perehdytyksen yrityksestä ja sen tuotteista, tapasin myös monia mielenkiintoisia ihmisiä. On kiinnostavaa kuulla kuinka erilaisia urapolkuja sairaanhoitajilla voi olla, ja SCA:n myyntipäälliköllä sekä projektipäälliköllä olikin sairaanhoitajan koulutus takanaan!

Inkontinenssikoulutuksessa opin paljon inkontinenssin hoidosta ja oikeiden inkontinenssituotteiden valinnasta. Sain paljon käytännön vinkkejä, joita varmasti pystyn hyödyntämään tulevaisuudessa harjoitteluissa ja työelämässä.

Kaiken kaikkiaan SCA on erittäin mielenkiintoinen yritys eikä vain siksi, että se liittyy niin läheisesti opiskelemaani alaan. Sain kuulla paljon esimerkiksi kestävästä kehityksestä ja työntekijöiden kannustamisesta, mikä on minusta hienoa! Myöhemmin tänä vuonna olisikin tarkoitus harjoitella lisää SCA:lla. Odotan innolla :).

sca-blogikuva

SCA:lla on oma vene Volvo Ocean Race -kisassa. Kuva: SCA

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää