SCA

Mitt första besök som stipendiat var till SCA i Helsingfors. SCA äger 2,6 miljoner hektar skog i norra Sverige, vilket är det största privata skogsinnehavet i Europa. Med denna unika resurs som bas har SCA utvecklat en välinvesterad och resurseffektiv industri för att skapa högsta möjliga värde ur skogen, där hela trädet tas till vara. Deras produkter omfattar träprodukter, massa, kraftliner, tryckpapper och förnybar energi.

SCA tillverkar produkter som Tena, Lotus, Libresse och Embo, vilket att var bekanta för mig. Jag blev väl mottagen vid SCA:s huvudkontor. Vi gick först en liten rundvandring på kontoret och jag fick träffa alla som jobbade där. Efter det så satt vi i ett konferensrum och pratade. De presenterade deras verksamhet för mig och även några nya produkter som de höll på att utveckla. Efter det fick vi lunch och dagen avslutades med en intervju till deras egen personal tidning. Överlag tycker hag att besöket hos SCA var mycket intressant och lärorikt. Jag visste inte mycket om företaget från förr så jag lärde mig mycket nytt. Alla var mycket trevliga och öppna att ta emot mig, vilket gjorde besöket mycket trevligt.

 

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää