Sjuksköterskeföreningen i Finland rf

Syksyn aikana olen ehtinyt käymään Suomen ruotsinkielisen sairaanhoitajaliiton, Sjuksköterskeföreningen i Finland eli SFF:n, toimistolla.

Liiton toimintaa pyöritetään kotoisassa, historiaa henkivässä ja ei lainkaan toimistomaisessa kerrostalohuoneistossa Kampissa. Huoneisto on ollut pitkään sairaanhoitajien omistuksessa ja toimistolla viettämäni päivän aikana sainkin kuulla paljon yli satavuotiaan liiton ja yleisesti hoitotyön historiasta.

On hienoa että vaikka ajat ovat muuttuneet, liitto on yhä vahvasti mukana tukemassa hoitajia ja alan opiskelijoita. Sairaanhoitajaopiskelijoille, jotka haluavat parantaa alaan liittyvää ruotsintaitoaan, suosittelen liiton julkaisemaa ”Vård i Fokus” –lehteä :). Paljon helppolukuisia ja mielenkiintoisia artikkeleja!

SFF:n mukana pääsin osallistumaan myös heidän vuosittaiseen Studiedagarna -tapahtumaan, joka järjestettiin tänä vuonna Turussa. Tapahtumassa yhteen kokoontuu monia hoitajia ja alan opiskelijoita ympäri Suomea kuuntelemaan luentoja ja tapaamaan toisiaan hyvän ruuan ja kahvin parissa. Pidin itsekin pienen tietoiskun stipendi-ideani kehittämisestä, mutta tähän liittyvästä jännityksestä huolimatta tapahtumasta jäi oikein positiivinen kuva ja toisten hoitajien tapaaminen on aina hyvin antoisaa!

kuva3_SFF   kuva2_SFF kuva1_SFF

 

Kuvat SFF:n Studiedagar-tapahtumasta.

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää