Sjuksköterskeföreningen i Finland

“Sjuksköterskeföreningen i Finland tukee projektia ja rohkaisee kaikkia sairaanhoitajaopiskelijoita hakemaan tätä hienoa stipendiä. Dementiapotilaiden hoitoa tulee kehittää ja uudistaa. Suomenruotsalaiset opiskelijat ymmärtävät, kuinka suuri äidinkielen merkitys on muistin heikentyessä. Opiskelijoilla on tarvittavaa taitoa ajatella asioita uudelleen.” 

Annika von Schantz, puheenjohtaja, Sjuksköterskeföreningen i Finland

 

Sjuksköterskeföreningen i Finland rf on Pohjoismaiden ensimmäinen sairaanhoitajien järjestö, joka tänä vuonna toiminut jo 119 vuotta. Yhdistys on ruotsinkielinen foorumi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, kätilöille ja ensihoitajille.

Yhdistyksen tarkoitus on vaikuttaa sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden ja ensihoitajien ammattitaidon ja ammatillisten valmiuksien kohentamiseen sekä edistää hoitotyön kehittämistä ja hoitotyön tutkimuksen toimeenpanoa.

WWW.SFFI.FI

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää