Swedish Care International

”Ikääntyessämme laadukkaan ja erikoistuneen hoidon tarve tulee yhä merkittävämmäksi. Haluamme palkita tulevaisuuden sairaanhoitajia ja rohkaista heitä olemaan aktiivisia vanhusten hoidon ja hoivan kehittämisessä. Tämän vuoksi olemme lanseeranneet Queen Silvia Nursing Award -stipendin ja odotamme ilolla, että voimme pian valita vuoden 2014 stipendiaatin.”

Karin Lind-Mörnesten, Toimitusjohtaja, Swedish Care International

SCI on kansainvälisesti toimiva ruotsalainen organisaatio, joka kehittää vanhusten- ja dementiahoitoa ja vie siihen liittyvää ruotsalaista osaamista ulkomaille. Visiomme on edistää hyvän, Silviahemmet-säätiön hoito- ja hoivafilosofiaan perustuvan vanhusten- ja dementiahoidon saatavuutta kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme koulutusta, vanhainkotien ja dementiahoitokotien konsepteja, liiketoiminnan kehittämistä, mentorointia, opintokäyntejä hoitoalan toimijoiden parissa sekä älypuhelinsovelluksia dementiapotilaiden ja vanhusten omaisten tueksi. Olemme koulutustemme ja konseptiemme kautta edustettuina useissa Euroopan maissa sekä Aasiassa Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa.

WWW.SCI.SE

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää