Tekevä-palkinto

Viime maanantaina sain melko yllättävän puhelun. Minut kutsuttiin Metropolian ja Turun yliopiston yhteisen Vaikuttavat oppimisympäristöt terveysalalla -konferenssin iltajuhlaan ja kaiken lisäksi minulle aiottiin myöntää TEKEVÄ –palkinto!

TEKEVÄ eli Terveysalan koulutuksen vaikuttava osaaja. Oho! Minäkö?! 😀

Aika sanattomaksihan tämä tekee. Tilaisuuden jälkeen jalat olivat kipeinä korkkareilla seisoskelusta, mutta niin olivat posketkin. Olin nimittäin yhtä hymyä koko maanantai illan kun kelailin päässäni tuomariston perusteluja ja tapaamiltani ihmisiltä saamiani kannustavia kommentteja. Kiitos vielä kerran!

Perusteluihin kuului, kuinka Queen Silvia Nursing Awardin kautta olen tehnyt sairaanhoitajakoulutusta näkyvämmäksi. Tästä olen erittäin otettu, sillä yksi syy stipendin hakemiseen oli juuri se, että mielestäni vaativa mutta antoisa koulutuksemme ansaitsee paljon arvostusta!

 

Tekeva

Kuvassa THT, ESH, professori Helena Leino-Kilpi, minä ja THT, dosentti, professori Elina Eriksson. Jännät paikat seistä pääsykoekirjani kirjoittajan vieressä!

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää