Yksilöllinen harjoitteluohjelma

Tutustu hoitoalaan eri näkökulmista stipendiaattivuotesi aikana ja löydä oma juttusi! 

Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatti saa rahapalkinnon lisäksi mahdollisuuden osallistua hoitoalalla ainutlaatuiseen harjoitteluohjelmaan. Suunnittelemme yhdessä stipendin saajan ja yhteistyökumppaniemme kanssa harjoittelujakson, jonka aikana opiskelijalla on tilaisuus perehtyä monipuolisesti nopeasti kasvavan terveydenhoitoalan eri osa-alueisiin.Tarjoamme opiskelijalle mahdollisuuden mahdollisuuden työskennellä erilaisissa organisaatioissa ja tavata hoitoalan edustajia. Lisäksi harjoitteluun voi sisältyä esimerkiksi opintokäyntejä, seminaareja ja muita tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. 

Harjoittelu edellyttää palkinnon saajalta joustavuutta sekä mahdollisuutta käyttää harjoitteluun vapaa-aikaansa. Stipendin saajan tulee sitoutua sovittuihin harjoittelujaksoihin. Vastineeksi stipendiaattivuosi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja avaa uusia tulevaisuuden mahdollisuuksia!

Yhteistyökumppanimme edustavat Suomen arvostetuimpia hoitoalan organisaatioita, joten stipendiaatilla on harjoittelunsa aikana ainutlaatuinen mahdollisuus tavata hoitoalan ammattilaisia, tutkijoita ja päätöksentekijöitä. Sairaanhoitajat ovat yksi terveydenhoitoalan tärkeimmistä voimavaroista, ja heitä toimii monenlaisissa tehtävissä ja organisaatioissa – niin terveyskeskuksissa kuin pörssiyhtiöiden johdossakin. Siksi harjoitteluohjelma on erinomainen tilaisuus uransa alkuvaiheessa olevalle opiskelijalle nähdä, mihin kaikkeen koulutus antaa mahdollisuuksia ja millaiseksi oma urapolku voi muodostua.

Alla on kuvattu lyhyesti yhteistyökumppaneidemme toimintaa. Jos haluat tietää enemmän, klikkaa tästä tai yllä olevasta Yhteistyökumppanit-painikkeesta.

SWEDISH CARE INTERNATIONAL vie ruotsalaista vanhusten- ja dementiahoidon osaamista globaaleille markkinoille. Yritys toimii seitsemässä maassa hoitoalan ammattilaisten kouluttamisen ja sertifioinnin sekä vanhainkotien ja dementiahoitokotien kehittämisen parissa. SCI kehittää myös digitaalisia ratkaisuja potilaiden omaisten tueksi.

SOPIMUSVUORI tuottaa ja kehittää vanhus- ja mielenterveyspalveluita. Sopimusvuori on edelläkävijä Suomessa muun muassa muistisairaiden asumispalveluiden kehittäjänä. Sopimusvuori toimii Queen Silvia Nursing Award -pääyhteistyökumppanina Suomessa.

FOLKHÄLSAN VÄLFÄRD tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluita eteläisessä Suomessa ja Pohjanmaalla. Palveluihin kuuluvat muun muassa erilaisia asumismuotoja ikääntyneille tarjoavat Folkhälsan-talot, jotka toimivat myös eri sukupolvien välisinä kohtauspaikkoina.

SAIRAANHOITAJALIITTO edistää sairaanhoitajien asemaa, kehittää hoitotyötä ja antaa ammatillista tukea. Järjestöön kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista.

SJUKSKÖTERSKEFÖRENING I FINLAND on ruotsinkielisten sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden ja ensihoitajien yhdistys.

SCA on yksi maailman suurimmista metsäalan yrityksistä ja inkontinenssituotteiden johtava valmistaja.

NORDNET on yksi Pohjoismaiden ensimmäisistä ja suurimmista internetpankeista. Nordnetille asiakkaiden etu on tärkeintä.

VIKING LINE on johtava varustamo Itämeren matkustajaliikenteessä.

INNOPINION on palvelu, joka mahdollistaa sidosryhmien osallistamisen esimerkiksi uusien ideoiden keräämiseen tai palautteen antoon.

 

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää