Tilaisuus Ruotsin suurlähetystössä

Big day. 17.2. tapahtuma Ruotsin suurlähetystössä Helsingissä. Pidän elämäni ensimmäisen puheen, ja vieläpä englanniksi. Tapahtumaa isännöi suurlähettiläs Anders Lidén. Paikalla on myös Queen Silvia Nursing Awardin yhteistyökumppaneiden edustajia sekä eduskunnan varapuhemies Paula Risikko, joka on stipendin suojelija.  Tapahtumassa Tampereen ammattikorkeakoulu saa kunniapalkinnon, jota saapuu vastaanottamaan kolme kouluni edustajaa.

AV0A0708

Suurlähettiläs avasi tilaisuuden, jonka jälkeen Paula Risikko piti puheen. Tämän jälkeen oli minun vuoroni astua puhujapöntön taakse. Olin harjoitellut puhettani tosi paljon, mutta siitä huolimatta puheen pitäminen isolle yleisölle jännitti hyvin paljon. Olin tulostanut puheen paperille, joka oli ihan rutussa ennen kuin pääsin puhujapöntön taakse. Ensimmäiset sanat jännittivät enemmän, mutta sitten tajusin, että yleisö on aina puhujan puolella ja tapahtuma kahvitteluhetkineen oli siihen saakka hyvin lämmin ja kaikki kannustivat. Jokaisesta hetkestä tulee nauttia, ei tällaisia tilaisuuksia tule joka vuosi vastaan, jos koskaan enää. Pieni hymynkare ja puhe kunnialla loppuun!

AV0A0781

AV0A0848

Tilaisuus jatkui paneelikeskustelulla ikäihmisten hoidosta ja sen kehittämisestä ja siitä, miten tulevaisuudessa digitalisaatio vaikuttaa niihin. Tilaisuuden päätteeksi TAMK sai kunniapalkinnon. Loppuaikana syötiin herkullisia naposteltavia ja juttelimme suurlähettilään kanssa jalkapallosta.

AV0A0841

Tapahtumasta jäi todella hyvät fiilikset pitkäksi aikaa!

 

Kaikki kuvat: Hanne Salonen / Eduskunta

 

Comments are closed.

 • Ota yhteyttä

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
  Lue lisää

 • STIPENDIN TARKOITUS

  Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
  Lue lisää