Varapuhemies Paula Risikko on Queen Silvia Nursing Award -stipendin suojelija

Eduskunnan toinen varapuhemies Paula Risikko on lupautunut Queen Silvia Nursing Award -stipendin viralliseksi suojelijaksi käynnissä olevalle hakukierrokselle ja tulevalle stipendiaattikaudelle. Risikko toimi stipendin suojelijana myös edellisellä kaudella, jolloin palkinto myönnettiin ensi kerran Suomessa.

”On suuri kunnia olla tukemassa myös tällä tavoin vanhustenhuollon kehittämistä Suomessa. Viime kerralla Queen Silvia Nursing Award poiki paljon hyvää. Myös yhteistyö ja hyvien käytäntöjen vaihto Ruotsin kanssa lisääntyy tämän kilpailun avulla”, sanoo varapuhemies Risikko.

Varapuhemies Paula Risikko on toiminut muun muassa peruspalveluministerinä sekä sosiaali- ja terveysministerinä. Ennen kansanedustajauraansa Risikko toimi useissa tehtävissä terveydenhoitoalalla, muun muassa sairaanhoitajana ja sairaanhoidon opettajana. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden tohtori.

Swedish Care International yhteistyökumppaneineen perusti Queen Silvia Nursing Award -stipendin Ruotsissa vuonna 2013 kuningatar Silvian 70-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Stipendin tarkoituksena on edistää positiivista, kestävää kehitystä vanhustenhoidossa kansallisesti ja globaalisti. Stipendi myönnetään vuosittain yhdelle sairaanhoitajaopiskelijalle Suomessa ja yhdelle Ruotsissa. Vuoden 2015 Queen Silvia Nursing Award -stipendiaattien nimet julkistetaan 23.12.2015.

 

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Sanna Parrukoski, p. 010 526 6013, sanna.parrukoski@sopimusvuori.fi

 

QSNAevent

Kuningatar Silvia, QSNA-stipendiaatti Laura Virtanen ja Paula Risikko Ruotsin suurlähetystössä 20.2.2015. Kuva: Jonas Järnström/Folkhälsan.

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää