Vuoden stipendiaatti

Suomen Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatiksi vuonna 2018 on valittu Maiju Björkqvist. 

 

 

Queen Silvia Nursing Award palkinto jaettiin Maijulle ideastaan mielenkiitoisesta, aktiivisesta ja turvallisesta tilasta jossa muistisairas henkilö voi keksiä, löytää ja havaita mielekästä tekemistä turvallisesti, ilman rajoitteita. Tilan tarkoitus on rohkaista ja tukea muistisairaan aktiivista arkea. ”Mieleke” olisi sisustettu harmonisin värein ja taustalla voisi kuulua vaikka luonnon ääniä. Tilan tarkoitus on luoda turvallinen ja stimuloiva ympäristö jossa muistisairas saisi mahdollisuuden aktivoida ajatuksia ja mahdollisesti luoda yhteyksiä muistoihin.

 

Maiju on Suomen viides Queen Silvia Nursing Award stipendiaatti. 6000 € stipendin lisäksi stipendiaatti vuoteen kuuluu mahdollisuus tutustua Queen Silvia Nursing Award partnereiden toimintaan, ns. internship, sekä Suomessa että Ruotsissa, Puolassa ja Saksassa jossa myös kilpailu stipendistä järjestään.

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Swedish Care International yhteistyökumppaneineen lanseerasi stipendikilpailun 70-vuotissyntymäpäivälahjana kuningatar Silvialle 23.12.2013.
    Lue lisää

  • STIPENDIN TARKOITUS

    Queen Silvia Nursing Award -stipendin pyrkimyksenä on edistää sairaanhoitajaopiskelijoiden kiinnostusta ja mahdollisuuksia omien ideoiden kehittämiseen tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi vanhusten- ja dementiahoidossa.
    Lue lisää